jump to navigation

snooooooorrrrrrrrrrrtttttttt…….!!! April 28, 2009

Posted by mbintanghp in daily.
trackback

ehm!!,,

ah tau baleg, kalahkah gering deui,, basa saptu peuting, sigana loba teuing nginum kopi,, niatna ma ameh nteu tunduh, tapi isukna hulu teh puyeng pisan,, haha, loba teuing kaasupan kafein,,

emang teu baleg sih, panon teu bisa nutup tapi awak nggeus ngamuk-ngamuk menta sare,, nya kuduna mah, mun hayang kuat begadang, nya kudu getol olah raga,, jadi tunduh moal, leuleus ge moal,, tapi da kitu, urang tea kedul olahraga,,

ayeuna pagawean teh nyingsring we tuluy,, heuh ngaganggu pisan,,

~snoooort..

teu ngarti nu urang tulis?? hahaha wayahna we nya

Comments»

1. nita - April 28, 2009

euleuh.. cepet sembuh ya! hehehe..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: